Estació Boira finalista de la 6a edició dels Premis imperdibles

Premis Imperdibles

Estació Boira és un dels cinc finalistes, en la categoria d’originals en Català, de la present edició dels Premis Imperdibles.

En la segona fase d’aquests premis, que cada any organitza la web de El Biblionauta, tothom està convidat a dir la seva, i tots els participants entraran en el sorteig d’un exemplar de qualsevol dels títols finalistes que triï el guanyador.

Podeu votar fins al 31 de març. Animeu-vos!

Enllaç de les votacions.

Estació Boira

Estació Boira

Estació Boira és l’indret on van a parar els refugiats provinents del planeta Terra com a conseqüència de l’última gran guerra mundial. Max, un exsoldat reconvertit en policia, es dedica a controlar que els ciutadans de l’estació consumeixin la dosi diària de relev, una droga que frena els impulsos violents. La introducció clandestina d’una nova substància que neutralitza els efectes del relev, i l’inesperat ressorgiment del seu passat, el portaran a veure’s involucrat en una trama frenètica en què les grans corporacions lluiten pel poder i els individus viuen cada vegada més sotmesos al xantatge de la seguretat vital.

Recopilación de reseñas de Simulaciones de vida

Simulaciones de vida

Han volado casi cuatro meses desde la publicación de Simulaciones de vida, tiempo suficiente para echar la vista atrás y recoger el puñado de opiniones que han aparecido sobre la novela. Tal vez alguna esconda la idea o comentario que te empuje a sumergirte entre sus páginas (o a salir por patas).
Aquí están, ordenadas de más reciente a más antigua.

Actualizado a 05/06/2018

NGC 3660

El Olimpo entre Libros

Video reseña en David Lee Libros

La Biblioteca de Ailuz

La Biblioteca de Pnakotos – Círculo de Lovecraft

What a life

Lector de mil historias

Lecturas de Gilead

Aurora Destiny

Una biblioteca entre mundos

Dreams of Elvex

Wave Books publica Simulaciones de vida

Simulaciones de vida

En un futuro cercano, todo el mundo se encuentra conectado de forma permanente a la red a través del log, un dispositivo portátil con múltiples aplicaciones. Un cúmulo de acontecimientos extraños, sin relación aparente, enlazará las vidas de diversos personajes, tejiendo una trama trepidante alrededor del factor humano en la sociedad de la información.

Un hacker fascinado por Paco Menéndez y su obra cumbre “La abadía del crimen”. Una IA atrapada por la personalidad de Holden Caulfield.
Un puzzle imposible cuyas piezas son fragmentos de vida. Una partida cuyo resultado puede dar lugar a un nuevo orden.

Papel https://goo.gl/GUVCUS
Ebook https://goo.gl/fv4D7j
Lektu https://goo.gl/u2Brqj

«Speedrunner» accèssit del premi Grup Maestre de la 40ª Nit Literària Andorrana

Autoria fotografia:  Jonathan Gil (diari Bondia)

El passat dia 9 de novembre va tenir lloc a Encamp (Andorra) l’entrega de premis de la 40a Nit Literària Andorrana, organitzada pel Cercle de les Arts i de les Lletres.  El meu relat «Speedrunner» va rebre l’accèssit del nou premi Grup Maestre de contes de ciència-ficció i fantasia.
Vaig xerrar una estona amb Andrés Luengo i aquesta és la magnífica crònica (m’encanta el títol) que ha publicat.

Notícia a Bondia Diari Digital d’Andorra.